100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlkokulu

WEB https://kozan100yilsehitserkanagca.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH.HASAN BASRİ DEMİRCİ BULVARI NO62 KOZAN/ADANA
VİZYON : TOPLUMUMUZDA TEKNOLOJİK GELİŞMELERE AÇIK, KENDİNİ YENİLEME YOLUNU BİLEN, ÇAĞDAŞ BİLİMİ BENİMSEYEN VE UYGULAYAN, YARATICI, YENİLİKÇİ ÖĞRETMENİ OLAN, PROJE ÜRETEN, PROBLEMLİ ÇOCUKLARI TESPİT EDEN, VELİLERE VE ÇEVREYE KARŞI SORUMLU OLAN ETKİN,VERİMLİ EĞİTİM YAPMAYI BAŞARAN BİR OKUL OLMAK.
MİSYON : VATAN VE MİLLET SEVGİSİ ÖN PLANDA OLAN,KENDİNE ÖZ GÜVENİ YÜKSEK,ELEŞTİREN ELEŞTİRİYE AÇIK, ÜRETEN, BEDEN SAĞLIĞI YERİNDE, DİSİPLİNLİ, BİLGİ TOPLUMUNA GİDEN YOLDA KENDİNİ YENİLEYEN, BİLGİYE KOLAY ULAŞAN, BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK.
BAŞARILAR : 2009 YILINDA 7.SINIFLAR SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ.2012 YILINDA ÜÇ FEN LİSESİ,20 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİNE GİRDİ.

Isınma : MERKEZİ ISITMA SOGUTMA
Servis :
Ulaşım : YAYA VEYA DOLMUŞLARLA
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MAH.HASAN BASRİ DEMİRCİ BULVARI NO:62
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:69 Km. olup; okul Kozan İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Betminton, Taekwondo, Satranç, Halk Oyunları, Mendil Kapmaca, Kulüp Çalışması
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulum Okuyor Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi